Reading

Persoonlijke consulten ofwel readings zorgen vaak voor een ontroerende en onvergetelijke ontmoeting. Het consult is vaak een grote bron van steun, troost, inspiratie en kracht. Soms heb je namelijk in je leven iemand nodig die even met je meekijkt en je inzichten geeft. Om meer begrip te krijgen over wat er in je omgaat, wat je kwaliteiten zijn of je helpt om weer in je kracht te komen staan.

 

Tijdens het consult zoomen we in op de onderwerpen die jij aan de orde wilt brengen. Dit kunnen verhelderende vragen zijn die gaan over je leven, je talenten, je werk, je kracht of de mogelijke obstakels die je ervaart. De consulten dragen stuk voor stuk bij aan je eigen ontwikkeling.

 

Tijdens een reading is het, als je dat wilt, ook mogelijk om contact te leggen met een overleden dierbare. Degene die in een consult naar voren komt, is daarbij niet standaard degene waarop je hoopt maar degene die op dat moment het meest van belang is in je leven. Door de herinneringen en verhalen die ik aandraag, krijg je bevestiging over wie het gaat. Dit doe ik aan de hand van karaktereigenschappen, gedeelde herinneringen en kenmerkende details. Ook kan er een boodschap doorgegeven worden.

  

Het is troostend als je tijdens een reading kunt voelen dat het leven en de liefde doorgaan.

 

Hoe verloopt een reading?

Voor een reading reserveer ik in totaal een uur. Als je binnenkomt, bespreken we je wensen voor het consult. Je kunt kiezen voor een persoonlijk consult, een contact met een overleden dierbare of een combinatie van beide.  Na afloop praten we na over over hoe je het consult hebt ervaren.

 

Tarief

De bijdrage voor een reading van in totaal 60 minuten is € 60,00.

 

In mijn praktijk ben je ook van harte welkom voor verlies- en rouwbegeleiding, IEMT coaching of intuïtieve coaching

Veronique Janssens-Eijkelkamp

Delden

06 316 835 16

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84