Healing consult

Tijdens een healing consult wordt er helende energie doorgegeven.  Je kunt het zelf vaak voelen en volgen.

 

Je hoeft zelf tijdens het consult niks te doen. Je hoeft je er slechts voor open te stellen. Je mag er op vertrouwen dat de healing werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau. Precies op de plek waar het voor jou nodig is.

 

Door de healing kun je meer in balans komen, blokkades opheffen, nieuwe energie voelen stromen of diepe ontspanning ervaren. Ook kunnen er nieuwe inzichten ontstaan of een vermindering van de klachten.

 

Healing op afstand kan ook, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Hoe verloopt een healing consult? 

We starten met een kort gesprek. Het is hierbij niet nodig om aan te geven waarvoor je komt. Bij een goed gevoel beginnen we met de healing. Tijdens de sessie zelf zit je op een stoel. Je kunt soms wat kou, warmte of tintelingen ervaren. Soms ook helemaal niets. Dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt. De healing is altijd liefdevol en kan nog dagen na het consult doorwerken. Er is geen fysiek contact tijdens de healing sessie.

 

Na afloop van het consult is er ruimte voor een gesprek over wat we tijdens de healing hebben ervaren.

 

Healing is geen vervanger van reguliere zorg maar slechts een aanvulling. Het is belangrijk om bij klachten altijd een huisarts of andere zorg-professional in te schakelen.

 

Tarief

De bijdrage voor een healing consult is € 40,00 en duurt ongeveer 30 minuten. 

 

In mijn praktijk ben je ook van harte welkom voor verlies- of rouwbegeleiding. Kijk hiervoor onder Verlies- en rouwtherapie.

Veronique Janssens-Eijkelkamp

Delden

06 316 835 16

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84