Meer over mij

Lange tijd werkte ik in de zakelijke evenementenbranche, toen ik in 2016 besloot een andere passie van mij verder te ontwikkelen. Die andere passie is het bewustzijn en welzijn van mensen. Op het oog twee totaal verschillende vakgebieden die voor mij belangrijke overeenkomsten hebben. Net als bij evenementen is het aanvoelen van wat er nodig is en het (tussen de regels) luisteren naar mensen en behoeftes belangrijk. Zo is dat ook in mijn praktijk.

 

Een goede sfeer, luisteren zonder oordeel en aanvoelen van wat jij nodig hebt. Dat staat in mijn praktijk centraal. Of het nu gaat om ingrijpende levensgebeurtenissen, ongewenste gevoelens of de manier waarop je naar je zelf kijkt. In alle gevallen bundel ik mijn intuïtie, kennis en ervaring met als doel om het zelf-helend vermogen dat ook jij bezit, te (re-)activeren. Diverse opleidingen hebben hierbij een stevig fundament gevormd van waaruit ik werk. 

 

Daarnaast ben ik mijn hele leven al gefascineerd door alles wat met je brein en het (onder)bewustzijn te maken heeft. De vraag waarom mensen doen zoals ze doen en zijn zoals ze zijn, intrigeert me. Mijn behoefte aan kennis over deze onderwerpen is niet te stillen :-). Ik besteed daarom veel tijd aan het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en opleidingen.

 

Doordat ik me op een bijzondere manier op jou afstem, maak ik in relatief korte tijd contact met wat er bij jou speelt. Wat je hindert en wat je nodig hebt. Waarbij ik oog heb voor wat je belemmert en voor je kracht. Bewust en onbewust! Zo zorg ik ervoor dat ik met diepgang kan werken rondom het thema dat jij naar voren brengt.

 

Trots en dankbaar ben ik, dat ik hierin al heel veel mensen heb mogen ontmoeten. Ontroerende en treffende ontmoetingen die gaan over het leven, over jouw leven en het leven na dit leven.

 

Wil je weten hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren? Kijk dan eens op deze pagina met ervaringen.

 

Mijn opleidingen

IEMT (Integral Eye Movement Therapy) Practitioner

Advanced IEMT (Integral Eye Movement Therapy) Practitioner

HBO Verlies- en Rouwtherapie

Opleiding Mediumschap (3 jaar)

Healing opleiding

Counseling bij depressie en rouw

Psychopathologie

Hoge Hotel- en Managementschool

 

Veronique in het kort:

Ervaringsdeskundige met humor, luisteraar, intuïtief, respectvol, nuchter, transparant, warm, invoelend en dankbaar. Ik geniet van gastvrijheid en hou van zingen en musicals.

Veronique Janssens-Eijkelkamp

Delden

06 316 835 16

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84