Intuïtieve coaching

Wil je dingen anders doen? Zit je niet lekker in je vel?  Heb je moeite met nee-zeggen? Voel je onrust en een gebrek aan energie? Of loop je jezelf voorbij?

 

Als dit herkenbaar klinkt, dan heb je mogelijk last van belemmerende overtuigingen of patronen die je hinderen in je werk, je privéleven of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.  Wil je hier mee aan de slag en gelukkiger leven dan ben je bij mij aan het goede adres.

 

Samen met jou kijk ik naar de situatie op dit moment en naar de vraag die je hebt. Dit doe ik op een onderscheidende en intuïtieve manier die je snel brengt bij de kern van waar je mee worstelt. Je krijgt praktische handvatten en je wordt je bewust van onbewuste patronen. Want inzicht in je eigen ontwikkeling en contact met je innerlijke kracht maken je leven leuker, relaxter en waardevoller. Zo krijg je meer energie en tegelijkertijd meer rust en maak je keuzes die bij je passen.

 

Tijdens mijn afspraken werk ik niet met protocollen of vaste werkwijzen. Ik luister naar jouw verhaal en kijk naar wat jij nodig hebt. Of ik je met één afspraak een beetje op weg help of langere tijd bij je betrokken ben. De duur van het traject stemmen we af op jouw wensen en behoeftes. In beide gevallen ont-moet ik je graag.

 

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend en GRATIS kennismakingsgesprek.

Veronique Janssens-Eijkelkamp

Delden

06 316 835 16

info@veroniquejanssens.nl

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84